Vad kostar flyttstädning?

 In Tips & Råd

Under förra veckan delade vi med oss en artikel där vi redde ut frågan ”vad innebär flyttstädning?”. Denna vecka fortsätter vi på den inslagna vägen och reder ut vad som påverkar priset för denna tjänst när du väljer att anlita ett företag, samt vad flyttstädning kostar hos oss på Viklunds Städ.

Vad kostar flyttstädning?

Faktorer som påverkar priset 

Flyttstädning är ett omfattande städarbete som innebär att man grundligt rengör hela bostaden i samband med en flytt. Detta är något som i princip alltid inkluderas i köpekontraktet för dig som säljare. Något som görs för att den nya bostadsägaren ska få flytta in i ett fräscht hem!

Eftersom en flytt är väldigt påfrestande och inkluderar en hel del uppgifter – papper som ska skrivas, avtal som ska förflyttas till nya adressen och inte minst själva flytten – väljer dock många att överlåta denna uppgift till ett företag.

Som med det mesta är man däremot fundersam över kostnader, vilket i detta fall styrs av följande faktorer:

  1. Storlek på bostaden – likt alla typer av städtjänster så styrs även flyttstädningen till stor del av hur stor ditt boende är.

 

  1. Datum för flytten – beroende på om du flyttar mitt i månaden eller vid ett månadsskifte, kan priset för flyttstädningen variera.

 

  1. Hårt nedsmutsat boende – ifall ditt boende är nedsmutsat utöver det vanliga, kan det tillkomma extrakostnader.

 

  1. Eventuella extratjänster – i vissa fall kanske du tycker att det är relevant att beställa extratjänster såsom borttagning av spikar från tavlor, möbelrengöring, rengöring av balkong, bortforsling eller liknande, vilket gör att det tillkommer extrakostnader.

 

Beräkna priset för flyttstädning

Hos oss på Viklunds Städ är det viktigt att du snabbt och smidigt ska kunna beräkna vad priset för flyttstädning är för just dig. Något som du kan göra med hjälp av vår kalkylator – välj enkelt storlek på bostaden och vilket månadsdatum du önskar hjälp så får du ditt pris direkt!

Våra priser börjar från 1700 kr, vilket tillhör marknadens främsta.

 

Ta hjälp av oss på Viklunds Städ 

Viklunds Städ är en städfirma i Stockholm som har lång erfarenhet av flyttstädning och agerar alltid professionellt, kommer på överenskommen tid och städar enligt dina önskemål. Något som har lett till att vi idag får möjligheten att utföra flertalet flyttstädningar i Stockholmsområdet dagligen.

Ifall du vill läsa mer om vad som ingår i vårt standardpaket och vilka tilläggstjänster du kan lägga till, kan du med fördel besöka vår kategori Flyttstädning. Om du har några ytterligare frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta vår trevliga och kunniga personal. Du når oss på 08 – 760 66 11, välkommen!

Recommended Posts
flyttkartongfönsterputsare