provstädning 99 kr/tim

Hemstädning

Vill du boka hemstädning?

[mk_padding_divider size=”29″]

-Prova på för 99 kr/timme

-Nöjd kund-garanti

-Samma personal vid varje städtillfälle

-Ingen bindningstid vid provstädning


Ring oss, så svarar vi på alla era frågor.

08-760 66 11

[mk_button dimension=”flat” corner_style=”rounded” size=”medium” letter_spacing=”3″ url=”/stadpris/?dc=res-st7″ button_custom_width=”250″ margin_top=”15″ bg_color=”#81d742″ btn_hover_bg=”#23bcea”]DITT PRIS DIREKT[/mk_button]
[mk_padding_divider]

nöjd kund-garanti

AAA Logotyp, kreditvärdigt företag

Kvalitetssäkrad hemstädning i Stockholm

De flesta av våra kunder i Stockholm prenumererar på Hemstädning (mellan en och fyra städtillfällen per månad) och kompletterar säsongsvis med Storstädning Standard eller Premium (inkl. fönsterputsning). För dessa tjänster, även flyttstädning, erbjuder vi abonnenter 10% rabatt.

grön checkbox 2 Därför ska du anlita Viklunds Städ

 • Nöjd kund-garanti gäller för all hemstädning
 • Första städningen kan du se som en provstädning, som är helt bindningsfri.
 • Välj själv hur ofta du vill ha städat. Våra abonnemang ger dig möjlighet till regelbunden hemstädning en gång i månaden, varannan vecka eller varje vecka.
 • Du möter oftast samma städare i Stockholm
 • Bra villkor för avbokning och kort uppsägningstid.
 • Anställda får lön enligt kollektivavtal


Bra priser på samtliga städtjänster

Vad kostar då en hemstädning? Våra priser är mycket förmånliga och anpassade efter kundens behov, använd vår smidiga kalkylator för att räkna ut ditt pris och boka hemstädning i Stockholm.

Pris per timme från 155 kr! *priser efter 50% RUT-avdrag, inkl. moms

[mk_padding_divider size=”25″]
hemstädning Stockholm
[mk_button dimension=”flat” corner_style=”rounded” size=”medium” letter_spacing=”3″ url=”/stadpris/?dc=res-st7″ button_custom_width=”250″ margin_top=”15″ bg_color=”#81d742″ btn_hover_bg=”#23bcea”]DITT PRIS DIREKT[/mk_button][mk_padding_divider]

Detta ingår i vårt standardpaket för hemstädning

[mk_padding_divider size=”25″]

Städning av köket:

 • Rengöring av diskbänken, bänkskivor och spisen
 • Vi torkar av kranen och kaklet bakom diskbänken
 • Synlig smuts på köksluckor, tas bort både invändigt och utvändigt
 • Soporna töms
 • Vid behov torkar vi av kyl och frys utvändigt
 • Vitvaror och fläkt rengör vi och torkar av

Städning av badrum:

 • Badkaret rengörs grundligt
 • Rengöring av toalett och handfat
 • Duschkabinen torkas av och rengörs
 • Papperskorgen töms
 • Vi tar bort fläckar på badrumsdörr och badrumsskåp
 • Vitvaror rengörs utvändigt

Städning av övriga rum:

 • Vi dammar av tavlor samt fönsterbrädor
 • Synliga fläckar på dörrar tas bort
 • Möbler som har fria ytor rengörs – detta med ett maxtak om 180 cm
 • Vi dammsuger alla klädda möbler samt alla mattor och golv
 • Golv och golvlister torkas av
 • Papperskorgar töms
 • Speglar rengörs – maximalt 1×1 meter
[mk_padding_divider size=”68″]

Tilläggstjänster.

Hos oss på Viklunds Städ är det också möjligt för dig att lägga till tilläggstjänster som inte ingår i standardpaketet för hemstädning. Ställ samman de extratjänster du är intresserad av och maila oss så återkommer vi med en offert. Som existerande kund får du fördelaktiga erbjudanden på samtliga tilläggstjänster.

Några exempel:

 • Diskning – vi kan sköta disken hemma hos dig i samband med städning.
 • Strykning – vi stryker dina kläder vid behov.
 • Vattning av blommor – behöver du hjälp med att vattna blommorna kan våra städare även hjälpa till med detta
 • Hjälp med tvätten – får du inte tiden att räcka till? Vi kan sköta tvätten i samband med att du boka hemstädning.
 • Rengöring av sopbehållare – både invändigt och utvändigt

 

grön checkbox 2 Frågor om städmaterial.

Vid Hemstädning använder vi oss av ditt städmaterial och därför berättar vi vad som du behöver köpa vid den första kontakten. Har du egna preferenser kan vi självklart hitta en lösning som passar båda parter bra. Våra städare vet vilka medel och redskap som fungerar bäst för alla typer av hemstädning.

grön checkbox 2 Din trygghet är viktig för oss

Städfirman Viklunds Städ är ansvarsförsäkrad hos Svedea och vi ersätter naturligtvis eventuella skador orsakade av oss. Samtliga anställda får lön enligt rådande kollektivavtal och vi gör regelbundna kvalitetskontroller för att säkerställa högkvalitativa resultat för alla våra kunder.

Vår nöjd kund-garanti gäller i tre dagar efter avslutat arbete och därför skall eventuella klagomål lämnas inom den tiden. Läs mer om vårt arbete och företaget här!

Så fungerar hemstädning med RUT-avdrag

Hemstädning är ett sätt att få mer tid i vardagen. Mellan arbete, barnhämtning, matlagning och fritidsaktiviteter kan det vara svårt att få tid till städning, och vi kan hjälpa dig med det.

När du anlitar oss för hemstädning kan du alltid se vår första städning som en provstädning, och den är inte bindande. Just nu har vi dessutom ett prova på-pris på endast 99 kronor i timmen. Den person som kommer hem till er första gången är också den som i fortsättningen kommer att genomföra den regelbundna städningen, med undantag av sjukdom eller något annat oförutsett. Vi vill att du ska känna dig trygg med din hemstädning och det är viktigt för oss att du känner tillit till den som städar hemma hos dig. Med hjälp av vår kalkylator kan du sedan räkna ut vad ett abonnemang på hemstädning kan kosta.

Du bestämmer själv hur ofta du vill ha städat, och vi anpassar städningen efter ert schema. Vi kommer när det passar bäst för er, morgon, middag eller kväll.

RUT-avdraget ger rabatt på arbetskostnaden

RUT är en förkortning av Rengöring, underhåll och tvätt och innebär en möjlighet för privatpersoner att göra skatteavdrag för hushållsnära tjänster som exempelvis städning. Du har rätt att dra av 50% av arbetskostnaden, vilket så klart gör det väldigt prisvärt att ta hjälp med hemstädning.

Det allra bästa är kanske att du inte ens behöver fundera över avdraget, det tar vi hand om och drar av redan på fakturan!

Miljövänlig städning

För oss är det viktigt att göra rent utan att smutsa ner. En del rengöringsmedel som används av företag inom städbranschen har en negativ inverkan på miljön och även på människors hälsa, och vi menar att det är dumt, och dessutom helt onödigt att använda sig av dessa när man städar.

Vi städar med miljömärkta produkter, och väljer alltid den produkt som har så liten miljöpåverkan som möjligt. Genom att dessutom använda oss av kvalitativa mikrofibermaterial i våra arbetsredskap kan vi genomföra en miljövänlig städning som är minst lika effektiv som konkurrenternas, mer skonsam mot ytorna i bostaden och dessutom minskar risken för allergi hos er familj.

Senaste artiklarna om städning

Byta snöre i persienn – en guide

Att själv byta snöre i en persienn är relativt enkelt gjort, följ bara med steg för steg i denna tydliga guide. Det går att byta ut ett trasigt snöre i en persienn En persienn är ett flexibelt och praktiskt alternativ till en rullgardin, tack vare de vinklingsbara lamellerna. Persienner är mycket lämpliga för att stänga […]

Vårdplikt av hyresrätt – detta gäller

Vårdplikt gäller för alla som bor i lägenhet och innebär att du som boende är skyldig att ta hand om bostaden och skydda den från onödiga skador. Vårdplikt av hyresrätt Är du innehavare och boende i en hyresrätt omfattas du av reglerna i hyreslagen, som stadgas i jordabalkens tolfte kapitel. Lagtexten ger upphov till många […]

Test av sladdlösa dammsugare

Klassiska dammsugare med sladd och moderna robotar i all ära – den sladdlösa dammsugaren är fortfarande en populär variant som gör rent hus i många bostäder. En sladdlös dammsugare skiljer sig från en traditionell variant på ett flertal sätt. Den uppenbara detaljen är förstås sladdfriheten som ger en smidighet när man inte behöver flytta på […]