5 fördelar med privat städhjälp

 In Tips & Råd

Att städa hemma är någonting som de flesta upplever som en jobbig syssla, vilket i sin tur leder till att det ofta skjuts upp. Andra kanske inte har någonting emot att städa men finner däremot ingen tid till det. Oavsett vilket går det dock att enkelt lösa genom att ta hjälp utav en städfirma. I denna artikel tänkte vi därför berätta mer om vilka fördelarna är med att anlita privat städhjälp!

Privat städhjälp

 

Därför bör du använda städhjälp

Fördelarna med att använda städhjälp är många, men nedan hittar du en handfull utav dem:

1. Proffsigt utförande – Som nämnts tidigare är städning en uppgift som inte hör till mångas favoritsysslor. På toppen av allt detta är det inte många gånger man hittar ett bra tillfälle till städningen, vilket i sin tur leder till att man stressar sig igenom det hela och därav inte får en grundlig rengöring.

Anlitar du däremot städhjälp kan du känna dig trygg med att städningen sker på ett professionellt sätt och att samtliga ytor är rena och fräscha!

2. Få mer tid till annat – Städning är en syssla som i de flesta fall tar tid från andra, viktigare aktiviteter. Det kan exempelvis handla om tid med barnen, din hobby eller träning. Om du istället tar anlitar privat städhjälp får du mer tid till allt detta. Bra va?!

3. Utnyttja RUT-avdraget – Eftersom städhjälp räknas som en hushållsnära tjänst har du möjlighet att utnyttja RUT-avdraget, vilket innebär att du kan dra av 30% av arbetskostnaden.

4. Stor flexibilitet – En annan stor fördel med hemstädning är att du har en stor flexibilitet när det kommer till hur ofta städningen ska ske, samt vad som ska städas vid varje tillfälle.

5. Lönsamt – Om man jämför den tid och energi det tar att städa ett helt hem, kontra priset det kostar att anlita hjälp, lönar det sig i princip alltid att ta hjälp!

 

Ta hjälp av Viklunds Städ

Som du märker är fördelarna med privat städhjälp många och om du också är i behov av denna typ av tjänst, kan du med fördel ta hjälp av oss på Viklunds Städ. Vi har många års erfarenhet och hjälper kunder med hemstädning över hela Stockholm.

Tveka inte heller på att kontakta oss om du har några ytterligare frågor, funderingar eller önskar en kostnadsfri offert. Du når oss enkelt på 08 – 760 66 11, varmt välkommen!

Recent Posts