Därför bör du ta hjälp med hemstäd

 In Tips & Råd

Ett rent, fräscht och ny städat hem är någonting som vi alla uppskattar, men trots detta är städningen oftast något som skjuts fram på grund utav att det inte är någon syssla som många tycker är rolig. Genom att istället anlita professionell hjälp med städningen blir du enkelt kvitt detta problem och kan njuta av ett fräscht hem!

hemstäd

3 fördelar med att få hjälp med hemstädningen

Att slippa alla sysslor som är relaterade till hemstädningen är dels befriande men det har också många andra fördelar. Nedan har vi därför samlat ett antal av fördelarna du kan njuta av när du tar hjälp med hemstäd:

 

Förstklassigt resultat

Även om du kanske bestämmer dig för att ta tag i städningen så blir det många gånger gjort halvdant eller också i all sin hast. Eftersom det är någonting man inte tycker om att göra blir det nämligen oftast så att man vill göra bort det så fort som möjligt. Något som i sin tur leder till att man många gånger slarvar och får ett medelmåttigt resultat.

Genom att istället anlita ett städföretag får du professionell hjälp av kunnig personal som dessutom använder sig utav rätt verktyg och medel. På så sätt kan du istället njuta utav ett förstklassigt resultat och slippa se alla städmissar som du gjort när du själv städat i all hast.

 

Frigör tid till annat 

Inte nog med att många tycker att städningen är tråkig, tar det också lång tid. Tid som istället skulle kunna utnyttjas till fritidsaktiviteter, jobb eller kvalitetstid med familjen. När du väljer att ta hjälp med städningen, frigör du många timmar som istället kan läggas på just detta – saker som är viktigare helt enkelt!

 

Kostnadseffektivt  

Att få hjälp med städningen kostar självklart pengar, men om man jämför kostnaden med den tid det tar att själv utföra jobbet, lönar det sig många gånger att ta hjälp. Mycket utav detta är tack vare RUT-avdraget.

Eftersom hemstädning anses vara en hushållsnära tjänst har du nämligen möjlighet att nyttja RUT-avdraget, vilket gör att du kan dra av hela 30% av arbetskostnaden. Något som minst sagt gör denna tjänst tillgänglig för fler!

 

Ta hjälp av Viklunds Städ

Som du märker är fördelarna med att ta hjälp med hemstäd många och ifall du också är intresserad av detta, kan du med fördel höra av dig till oss på Viklunds Städ. Genom att anlita vår städfirma för er hemstädning Stockholm så ger du dig själv och din familj en chans att slappna av, andas ut och umgås – i ett rent hem.

Genom åren har vi haft möjlighet att hjälpa hundratals nöjda kunder och nedan kan du höra vad en utav dem har att säga om sin upplevelse av oss:

”Mycket nöjd, de kom i tid, var trevliga och gjorde ett jättebra och noggrant jobb. Kommer definitivt att anlita dem igen!”

Vi ser framemot att höra från dig och se hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig att komma iordning med ditt nya hem. Du når oss på 08 – 760 66 11, varmt välkommen! Städhjälp till bra pris!

Recommended Posts
flyttkartong