Fönsterputs priser – räkna snabbt ut ditt pris!

 In Tips & Råd

Fönsterputs – är det är viktigt?

Vi är många som tar väl hand om städningen i hemmet, men många glömmer tyvärr bort att ta lika väl hand om sina fönster. Anledningen till detta är att fönsterputsningen är en uppgift som kan kännas överväldigande att ta tag i. Som tur är finns det professionell hjälp att få om man upplever att man inte har varken tid eller kunskap att putsa sina fönster på egen hand. Men vad är egentligen priset för detta?

Fönsterputs priser

Faktorer som påverkar priset 

Idag är det många som väljer att nyttja olika städtjänster för att få mer tid till familj, träning eller hobbyaktiviteter. Oavsett om det gäller hemstädning eller fönsterputsning vill däremot de allra flesta veta vad det kostar innan man väljer att anlita städhjälp.

När det kommer till just fönsterputs finns det ett par faktorer som påverkar det slutgiltiga priset:

  • Antal fönster som ska putsas
  • Vilken typ av fönster du har
  • Om även fönsterkarmar ska rengöras

Fönster med spröjs, stora glaspartier som inglasade balkonger eller fönster som är svåråtkomliga, kommer exempelvis vara lite dyrare att få rengjorda.

 

Räkna ut ditt pris 

För att du snabbt och enkelt ska få koll på hur mycket det kostar att få just dina fönster rengjorda på ett professionellt sätt, har vi på Viklunds Städ utformat en priskalkylator. Välj enkelt:

  • hur många fönster du har
  • om det finns några spröjsade fönster
  • om du önskar att även fönsterkarmar eller en inglasad balkong ska rengöras

…för att snabbt få korrekta prisuppgifter utifrån dina förutsättningar. Våra priser för denna typ av arbete är konkurrenskraftiga och startar på 65 kronor per fönster!

 

Ta hjälp av Viklunds Städ 

För att läsa mer om vad som ingår i vår tjänst, kan du med fördel kolla in vår kategorisida Fönsterputsning. När du väljer att ta hjälp oss på Viklunds Städ kan du känna dig trygg med att dina fönster kommer att tas om hand om på bästa sätt. Vi har såväl speciell personal som utrustning vid dessa typer av jobb!

Tveka inte heller på att kontakta oss om du har några ytterligare frågor, funderingar eller önskar en kostnadsfri offert. Du når oss enkelt på 08 – 760 66 11, varmt välkommen!

Recent Posts
par som flyttat in i ny lägenhetfå bort fettfläckar i köket